Bescherm middelen

Perfect Soap

Perfect Soap
Onderhoudsprodukt voor TadelaktPro™ op basis van olijvenolieen, dit natuurvriendelijke produkt beschermt de TadelaktPro™ volledig tegen vochtigheid en vlekken.

Bijenwas 1 ltr

Bijenwas 1 ltr
Bijenwas voor het beschermen en glans look van alle producten

Natuursteen plavuiswas

Natuursteen plavuiswas
Beschermt uw vloer. Verhindert indringen van vuil. Geeft uw vloer een prachtige zijdeglans en een natuurlijk karakter. Maakt kleuren levendiger van tegels, onverglaasde plavuizen, leisteen, travertin, Solnhofener, kwartsiet, marmer, maar ook kunststof en pvc.

Marmer dieptereiniger

Marmer dieptereiniger
Marmer Dieptereiniger is een alkalisch dieptereinigingsprodukt, uitstekend geschikt voor een grondige reiniging. Verwijdert moeiteloos olie, vet, oude waslagen en hardnekkig vuil van marmer, marmercompositie, travertin en ander natuursteen. 

Marmer Glansreiniger

Marmer Glansreiniger
Reinigt en onderhoudt marmer in één schoonmaakbeurt. Bevat geen was, maar laat een vuilafstotende film achter die de vloer niet glad maakt. Ver-vangt groene zeep, verzacht het water, zuinig in gebruik.

Marmer Glanswas

Marmer Glanswas
Maakt marmer en travertin levendiger. Geeft hoogglans, versterkt en beschermt de kleur en structuur van het marmer. Marmer glanswas laat een dunne polymeerfilm achter die de vloer niet glad maakt.
Kraan 26|6031 RZ Nederweert|T: +31 613 462 071|E:
Momenteel is uw winkelmandje leeg

Nieuwe klant? Maak uw account aan

Inloggen
Veilig betalen via:
iDeal MisterCash SoFortBanking
Welkom, (Aanmelden)